Feladta magát a kerékpárbajnokot elgázoló sofőr

Feladta magát a férfi, aki csütörtökön elgázolta, majd segítségnyújtás nélkül magára hagyta Benkó Barbara hegyikerékpáros olimpikont.

A sportolót csütörtökön, a tízes úton sodorta el egy autós Piliscsabán. A gázoló megállt, majd miután Benló felállt, megjegyezte: "ja, látom jól vagy" és továbbhajtott.

A férfi önként adta fel magát – írja az Origo. A hírt a sportoló is megerősítette, Facebook-oldalán azt írta: „Az úr önként jelentkezett a rendőrségen, nem gondolom, hogy szándékos gázolás történt, egyszerű pánikreakció, hogy otthagyott. A rendőrségi eljárás még zajlik, ki fognak minket hallgatni."

Az Origo azt írja, a rendőrség közleményében cáfolta, hogy egy járőrautó nem állt meg a baleset helyszínén. Mint írják, a rendőr sérülést nem látott Benkó Barbarán, a balesetről nem volt tudomása és rendőri intézkedésre okot adó körülményt nem észlelt, ezért nem állt meg.

A közleményből kiderül az is, hogy bár Benkó írt Facebookon a cserbenhagyó rendőrről, az őrsön már nem tett bejelentést, csak a gázoló ellen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.