Feladta magát a budapesti késelés egyik gyanúsítottja

Feladta magát a lány, akit a főváros XVIII. kerületében történt gyilkosság miatt kerestek a hatóságok - értesült a 24.hu

Ahogy arról beszámoltunk, kedd este több késszúrással öltek meg egy középkorú férfit a főváros XVIII. kerületében, a Ráday Gedeon utca és a Fedezék utca kereszteződésénél. A támadó elmenekült a helyszínről.

A gyilkosságot heves dulakodás előzte meg. Az eseményeket egy bolti kamera is rögzítette. A felvételen látszik, ahogy az áldozat a földre esik az őt ért szúrásoktól, illetve az is , hogy támadója próbálta őt a padkára rángatni.

A férfi ezután visszapattant a kocsijába, előrébb állt, majd egy másik kocsi is megjelent, vélhetően ismerősekkel. Együtt próbálták autóba tuszkolni az akkor még élő áldozatot, ám mivel ez nem sikerült, elhajtottak a helyszínről. Egy lány ezalatt mindvégig az autóban lehetett.

A rendőrség szerdán körözést adott ki egy JAX-333 rendszámú BMW-re, valamint egy férfira és egy nőre, aki délután feladta magát.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette a 24.hu portál értesüléseit. A 23 éves Bödöcs Norbertet továbbra is keresik a hatóságok.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.