Fejbe lőtték, majd megbilincselték a fegyvertelen férfit

A Los Angeles-i rendőrség meglőtt, után pedig megbilincselt egy fegyvertelen férfit péntek este, amikor az feléjük közelített. A férfi törölközőt csavart a kezére, ami miatt azt hitték, hogy fegyvert rejteget.

A fegyvertelen férfinak a fejét találták el. Az incidensre úgy derült fény, hogy egy járókelő felvételt készített az esetről, és feltöltötte azt az internetre.

 

 

A videón látszik, hogy a rendőrök a hasára fordítják és megbilincselik a lelőtt férfit, akinek a fejéből dől a vér. A járőrök azt hitték, hogy a férfinál fegyver van, de – mint azt a Los Angeles Times is írja – később kiderült számukra, hogy a kezére csavart törülköző alatt nem volt semmi.

A negyvenes éveiben járó, feltehetőleg spanyol ajkú férfit kórházba szállították, ahol szombat délután annyit közöltek, hogy az állapota súlyos.

A Los Angeles-i rendőrség közlése szerint általános eljárás, hogy a gyanúsítottat megbilincselik a járőrök. Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi kezén miért volt törülköző, és mit akarhatott a rendőröktől, akik végül fejen lőtték.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.