Ez az öt karakter valószínűleg túléli a Trónok harca szezonzáróját

A The Hollywood Reporter egy bennfentesre hivatkozva a minap megírta, hogy az HBO hihetetlenül népszerű fantasy sorozatának néhány kulcsszínésze több millió dollárral gazdagodik egy-egy évad során. A névlista árulkodó lehet!

A forrás konkrétan öt színész nevét említette, akik 500 ezer dollárt (kb. 135 millió forint) kapnak fejenként, epizódonként a hetedik évadért.

Aki még csak a feltételezésről sem akar olvasni, az most még elmenekülhet! Folytatás a kép alatt.

 

Már sokan a hatodik évad plakátjától is szívszélhűdést kaptak
Már sokan a hatodik évad plakátjától is szívszélhűdést kaptak

A kijelentésből arra lehet következtetni, hogy Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) és Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) szerepet fog kapni a következő szezonban, de az informátor azt külön hangsúlyozta, hogy a szerződések az epizódonkénti gázsiról szólnak, ám azt nem tartalmazzák, hogy ebből az adott színésznek mennyi jut majd összesen, túléli-e az egész évadot.

A szóban forgó öt színész fizetéseiről utoljára 2014-ben volt hivatalos információ. Akkor tudni lehetett, hogy a színészek 300 ezer dollárt kaptak epizódonként, a fizetésemelés tehát jelentős volt esetükben. A show a gázsik nélkül is egyre többe kerül az HBO-nak, ezért a hetedik és nyolcadik évadok már csak hét, illetve hat részesek lesznek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.