Két eltűnt lányt is keres a keszthelyi rendőrség

Egy keszthelyi és egy bükkösdi tizennégy éves lányt keres a rendőrség. A keszthelyi rendőrök azt feltételezik, hogy a két lány együtt távozott ismeretlen helyre.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság keresi a képen látható Pataki Dorinát. A 14 éves lány április 20-án, reggel 6:40-kor tűnt el Bükkösdről. A kutatás eddig nem vezetett eredményre.

Pataki Dorina 152 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna vállig érő hajjal, barna szemekkel.

Pataki Dorina
Pataki Dorina
Police.hu

A rendőrség feltételezései szerint a lány barátnőjével, Koller Kimberli Líviával együtt távozott ismeretlen helyre. A 14 éves keszthelyi lány április 21-én délután távozott otthonából, azóta nem tudni, hol lehet. Lívia 140 centi magas, vékony, melírozott hosszú haja van. Eltűnésekor kék farmernadrágot, szürkés kiskabátot és barna műbőr cipőt viselt.

Koller Kimberli Lívia
Koller Kimberli Lívia
Police.hu

A Keszthelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Koller Kimberli Líviát és Pataki Dorinát felismeri, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-83/312-234-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111/140 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.