Elton John valószínűleg nagyon rossz helyre tette a kezét

A brit zenész szerint alaptalanok volt testőrének, Jeffrey Wenninger vádjai, aki szexuálisan zaklatásért jelentette fel őt. Wenninger csak pénzt akar kicsikarni egykori főnökétől – állítja az ügyvéd.
Hamarosan bíróság elé kell állnia Sir Elton Johnnak, miután volt testőre azzal vádolja őt, hogy többször szexuálisan zaklatta. A Mirror szerint a zaklatások 2014-ben történtek, pont akkor, amikor a brit zenész összeházasodott David Furnishsel, akivel azóta két gyereket is nevelnek.
Fotó: Mike Segar / Reuters

Jeffrey Wenninger azóta a Los Angeles-i rendőrség (LAPD) századosa lett – írja a Guardian. A férfi hétfőn adta be feljelentését. Azt állítja, hogy a zenész rendszeresen fogdosta a nemi szervét, csavargatta a mellbimbóit és többször dicsérte a külsejét. Wennninger egyébként 2002-ben csatlakozott Elton John testőrségéhez, s elmondása szerint 2010-től zaklatta őt az énekes. Bár próbált ellenkezni amikor John fogdosta ellen, szavai a zenészre hatástalanok maradtak.

A 69 éves John tagadja a vádakat. Ügyvédje szerint nyilvánvaló, hogy Wenninger pénzt akar kicsikarni. - Ezek az állítások nyilvánvalóan hamisak, és ellentmondanak a felperes korábbi állításainak. Nem fogjuk engedni, hogy egy újabb jogi visszaélés történjen - mondta Orin Snyder védőügyvéd.

Wenningernek azért kellett mennie John testőrségéből, mert jelentett az egyik munkatársa túlórával kapcsolatos visszaéléseiről. A férfi ügyvédje arra nem akart válaszolni, hogy a volt testőr miért nem nézett másik munka után, miután a zenész zaklatni kezdte. Az ügyben egyelőre az is zavaros, hogy Wenninger miért csak most, s nem korábban tett feljelentést a fogdosások miatt. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.