Eltiltották az olimpiától a gyönyörű filmdívát

Salma Hayekből tornász olimpikon is lehetett volna, de apja nem engedte meg, hogy részt vegyen az ötkarikás játékokon. Ezzel a színésznő legnagyobb gyermekkori álma hiúsult meg.

Salma Hayek legnagyobb álma hiúsult meg, amikor gyerekkorában apja megtiltotta, hogy induljon az olimpián. A mexikói színésznő gyerekként igazi tornásztehetség volt, és beválasztották a nemzeti olimpiai keretbe is, csakhogy édesapja nem engedte meg neki, hogy részt vegyen az ötkarikás játékokon.

Antonio Banderas és Salma Hayek szabadon bohóckodhatnak, hiszen a Shrekből megismert macska önálló kalandjait bemutató 'Csizmás, a kandúr' című filmet népszerűsítik
Cast members Antonio Banderas (top) and Salma Hayek pose during a beachfront photocall for the film "Puss In Boots" at the 64th Cannes Film Festival May 11, 2011. REUTERS/Jean-Paul Pelissier (FRANCE - Tags: ENTERTAINMENT IMAGES OF THE DAY)

"Beválasztottak az olimpiai csapatba, de mivel akkor még csak 8-9 éves voltam, apám nemet mondott, mivel a csapattal Mexikóvárosba kellett volna utaznom, és napi 6-8 órákat edzeni.

Apám azt gondolta, ha elenged, azzal számomra véget érne a normális gyermekkor, és ezt ellenezte. Kár, hogy abból a sok befektetett energiából így nem lett semmi. Vagyis hát végül is lett, mert így most színésznő lehetek" - árulta el egy interjúban Hayek.

Viccesen hozzátette: a mai napig az olimpiai sokk hatása alatt van, bár nem mondhatni, hogy manapság túl sportos életet élne. "Az edzés fárasztó, unalmas, közben mások izzadságát kell szagolnod, és még akkor is, ha otthon edzel, nagy-nagy erőfeszítés kell hozzá" - mondta a színésznő.

Salma azt is elárulta, hogy egyedül táncolni szeret nagyon, de ennek ellenére muszáj néha megerőltetnei magát és egy kicsit sportolni, mert 40 felett, főleg egy gyerek után, korántsem olyan könnyű megőriznie karcsú alakját, mint azelőtt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.