Élő műsorban aludt el a riporter

Igencsak meglepődtek a nézők, amikor a szuperkeddet követő szerdai nap reggelén a Fox News hírműsorra kapcsoltak. A műsorvezető egy a fővárosban tartózkodó kollégáját kapcsolta, az osztott képernyőn megjelent Doug Luzader, lehajtott fejjel, szótlanul.

Kedden tíz állam döntött egyszerre Barack Obama republikánus kihívójáról. A szuperkedd eredményei nyilván mindenkit érdekeltek, és a kedd éjszakai, szerda reggeli műsorokban is rengeteget foglalkoztak a témával. A Fox News hírműsorban a műsorvezető egy a fővárosban tartózkodó kollégáját kapcsolta, és az osztott képernyőn meg is jelent Doug Luzader újságíró – lehajtott fejjel, szótlanul.

– Doug Luzader friss információkkal szolgál az eredményekkel kapcsolatban. Doug, jó reggelt, örülök, hogy látlak. Nagyjából hat-három-egy az arány, jól tudom? – köszöntötte kollégáját a műsorvezető, ám szavai süket fülekre találtak. Mr. Luzader lehajtott fejjel, szótlanul aludt - legalábbis a videó alapján így tűnik.

Luzadert pillanatokkal később eltüntették a képernyőről és a műsor nélküle folytatódott.

A videó alatti kommentekből kiderül, hogy úgy tűnik, mintha a riporter pislogna, tehát elképzelhető, hogy Luzader fülhallgatója tönkrement, és észre sem vette, hogy kapcsolták.

Forrás: Metro

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.