Elképesztő baleset: napernyő szúrt agyon egy strandolót

Meghalt egy nő egy virginiai standon, miután felnyársalta egy elszabadult napernyő. Az 55 éves Lottie Michelle Belk épp a születésnapját és a házassági évfordulóját ünnepelte szerdán, amikor a tragédia bekövetkezett.

– Meglehetősen szeles idő volt – emlékszik vissza a balesetre az egyik szemtanú, Hugh Martin. – Láttam a repülő napernyőt, ami a szó szoros értelmében belecsapódott a nőbe, az oldalán érte az ütés.

Ashley Denton, az asszony idősebbik lánya a helyi sajtónak elmondta, hogy édesanyja épp a születésnapját és a házassági évfordulóját ünnepelte a parton. A mentők úgy tudták, hogy valaki színrohamot kapott a strandon, csak a helyszínre érve szembesültek azzal, hogy Lottie-t átszúrta egy napernyő. Az asszonyt kórházba vitték, de már nem tudtak segíteni rajta – írja a The Independent.

A helyszínre kivonuló rendőrség állítólag gyilkossági ügyben kezdett el nyomozni, de nem találták bizonyítékát annak, hogy szándékos emberölés történt.

A jelenlévők elmondása szerint orkán erejű szél tombolt a parton, ami kirántotta a homokba szúrt, hegyes végű napernyőt, és szerencsétlen módon épp Lottie Michelle Belket találta el.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.