Elkapták a tatabányai zsaruk George Clooney-t

George Clooney fényképével ellátott igazolvánnyal próbálta átverni az idősebbeket az a tatabányai férfi, akit most elkapott a rendőrség, miután kiraboltak egy 77 éves öregembert.

A férfi és felesége azt állította, az önkormányzatnál dolgoznak, és azért jöttek, hogy az ott lakó úriember egészségi állapotáról érdeklődjenek. Míg egyikük kedélyesen elcsevegett a bácsival, a másik ellopta a szekrényben tartott készpénzt - írja a police.hu.

Nem sokkal a pár távozása után vette észre a férfi, mi történt, és azonnal értesítette a rendőrséget. A személyleírás, valamint az autó rendszáma alapján gyorsan elfogták a gyanúsítottakat Tatabányán.

Az egyenruhások nagyobb összegű készpénzre és több hamis igazolványra bukkantak az autóban. Az egyiken F. József, mint nyomozó kapitány szerepelt, a másikon George Clooney fényképe volt látható, egy harmadik segítségével pedig az asszony igazolta magát egy ismert énekesnő fényképét felhasználva.

A gyanúsítottaknál személyazonosító okmány nem volt, és a rendőrök kérdésére valótlan adatokat diktáltak be. A rendőrök őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.