Elkapták a leggyűlöltebb magyar Porsche-tulajt

A TEK munkatársai elfogták azt a fehér Porschét vezető magyar férfit, aki még szeptember 4-én életveszélyesen megfenyegetett két nőt az M1-es autópályán, amiért kisbuszukba felvettek egy a migránsok menetétől lemaradt háromgyerekes szír családot.

Így kapták el a gyűlölködőt
Így kapták el a gyűlölködőt
Police.hu

Az óriási közfelháborodást okozó esetet a 24.hu vette videóra este 6 óra körül az M1-es leállósávjában. Egy nemzeti érzelmektől és a migránsok iránti gyűlölettől túlfűtött férfi kiszállt a szlovák rendszámú fehér Porchéjából és rátámadt két magyar nőre, amiért azok furgonjukba felvettek egy háromgyerekes szír családot. "Segítesz egy menekült családot? Megöllek!" – kiabálta a férfi, miközben a furgon kilincsét rángatta. A család és az autót vezető nők is annyira megrémültek, hogy sírva fakadtak. A migránsok, hogy megóvják segítőiket a további erőszakos fellépésektől, inkább kiszálltak az autóból és gyalog folytatták az útjukat.

Szégyenfalat kapott a menekülteket rugdosó operatőr

Mintha csak megérezte volna az oroszlángyilkos fogorvos, hogy a héten már megkezdheti a rendelést, mert keddtől új ember fejét fogja követelni a sajtó és az internet népe. Az illető pedig magyar.

Részleteket itt olvashatnak.

A Porschét vezető férfi ellen a Demokratikus Koalíció tett feljelentést. Mint írták: „Elvárják a rendőrségtől, hogy kiemelt figyelmet fordítson a menekülteknek segítő magyar embereket halálosan megfenyegető kopasz agresszor kézre kerítéséért."

A portál úgy tudja, a férfit a TEK munkatársai elfogták. A később kiadott rendőrségi közlemény szerint Sz. Attila 40 éves biatorbágyi lakos ellen azért a terrorelhárítás lépett fel, mert a férfi feltételezhetően fegyverrel is rendelkezik.

A rendőrség később a honlapján tudatta, hogy Sz. Attila ellen a Budaörsi Rendőrkapitánysága Bűnügyi Osztálya folytat eljárást garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.