Meggyilkolták az Oscar-díjas Jennifer Hudson anyját és bátyját

Az Oscar-díjas Jennifer Hudson anyját és bátyját hidegvérrel lőtte le a gyilkos. A rendőrség egy gyanúsítottat elfogott már - a család egyik ismerősét.

Himnusz-balhé: Dopeman a rendőrségen

Tanúként hallgatta meg pénteken a Dopeman néven ismert rappert a VII.

Dalok a karácsonyfa körül: Szavazzon!

Legutóbb arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink mely karácsonyi slágereket kedvelik a legjobban, ezúttal a szívünkhöz sokkal inkább közelálló énekeket gyűjtöttük össze.

Magyarországon is több ezer nő testében lehet hibás szilikonpárna

Jean-Claude Mas, a francia Poly Implant Protese (PIP) cég alapítója ellen az Interpol vörös szintű figyelmeztetést adott ki.

Rablógyilkosság történt szenteste a XX. kerületben

Megöltek egy 69 éves férfit egy budapesti, XX.

 

Elhunyt Mary Zsuzsi táncdalénekesnő

Meghalt Mary Zsuzsi táncdalénekesnő - erősítette meg az MTI értesülését az elhunyt megnevezése nélkül a rendőrség szombaton.

Mint Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese fogalmazott, állampolgári bejelentés alapján "egy 64 éves nőt találtak holtan egy budapesti, XII. kerületi családi házban". A rendőrségi helyszíni szemle során az idegenkezűséget elsődlegesen kizárták - közölte az ügyeletes, hozzátéve, hogy a haláleset körülményeit a BRFK rendkívüli haláleseti osztálya közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Mary Zsuzsi
Mary Zsuzsi

Mary Zsuzsi 1947-ben született. A Wikipédia szerint 1965-ben tűnt fel: ekkor énekelte el Bacsó Péter Szerelmes biciklisták című filmjének betétdalát, a Te szeress legalább címűt. Az igazi sikert a III. táncdalfesztivál hozta el számára, későbbi férje, Dobos Attila ekkor szerezte számára a Mama című slágert, ami megosztott első díjat kapott.  

Sikerei csúcsán, a hatvanas évek végén váratlanul férjével együtt disszidált, és csak a kilencvenes évek elején tért vissza Magyarországra. Ezt követően újra vállalt zenés fellépéseket, és három szólóalbuma jelent meg, 1991-ben Ez az utolsó tangó, 2002-ben Premier M, 2005-ben Sodor a szél címmel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
A NOL kiadója a Népszabadság zrt. © Minden jog fenntartva.