Elfogták a szexszel csábító női bűnbanda újabb tagját

Magyarországra hozták és előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság G. Enikőt (35), annak a női bandának a tagját, akik szexet ígérve időseket mérgeztek meg – írja a Blikk.

A bulvárlap úgy tudja, a rendőrség eddig közel harminc, a bandához köthető ügyet vizsgál. Ebből két esetben halált okozó testi sértés, egy esetben pedig emberölési ügyben nyomoznak, mivel egy kocsmárossal növényvédő szert itattak.

Az egymással rokonságban álló nők – G. Katalin (23), F. Aranka (50), G. Enikő (35), G. Gyöngyi (40), R. Erzsébet (38) – főként az egyedülálló idősekre vadásztak. A férfiakat, akik beengedték őket házaikba, szó szerint elcsábították, az idős nőkhöz pedig visszautasíthatatlan kacatokat ígérve jutottak be. Az idős emberek órákkal később otthon vagy a kórházban ébredtek, mert italukba erős altatót kevertek, majd kifosztották őket.

– Az elkövetők az idősek italába, kávéjába erős altatót kevertek – mondta Kovács Viktória, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) sajtóreferense korábban a Blikknek – Az áldozatok a nagy mennyiségű kábítószertől pillanatok alatt elájultak. Ekkor a nők gyakorlatilag kipakolták a lakást.

Volt olyan férfi, aki csak a szerencsének köszönheti az életét, hiszen hajnalban a vízzel teli kádban ébredt. A 80 éves áldozat arra emlékezett, hogy megismerkedett az öt nő egyikével, majd hazavitte egy könnyű légyott reményében. Megfürdette a nőt, majd elájult.  Volt, aki csak WC-re engedte be az asszonyt, akivel aztán megivott egy pohár italt. A férfi másnap reggel az ágyában, pizsamában ébredt. A lakását kifosztották, és fogalma sem volt arról, hogy mi történt vele. Valakitől csak egy kávéfőzőt és egy szál kolbászt vittek el, azonban több áldozatuktól is jelentős összeget – például kétmillió forintot – raboltak el.

A román állampolgárságú nőkről annyit tudni, hogy tíz éve élhetnek Érden, és feltehetően több településen raboltak már. Az öttagú banda két tagját, Goga Gyöngyit (40), Ruzsa Erzsébetet (38) továbbra is keresi a rendőrség.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.