Életveszélyesen megsérült egy kismama egy tömegverekedésben Kutason

A Somogy megyei Kutason két csoport verekedésében egy kismama életveszélyes állapotba került, a magzata pedig meghalt hétfőn - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A csoportos verekedés hétfő délután tört ki, miután a felek között tettlegességig fajuló szóváltás alakult ki. A férfiak botokkal, kövekkel, vascsövekkel felfegyverkezve estek egymásnak. A garázdaság helyszínén tartózkodó harminchetes terhes kismamát úgy megrúgták, hogy életét csak az orvosi beavatkozás tudta megmenteni, a magzata pedig életét vesztette.

A rendőrök több embert előállítottak a Nagyatádi Rendőrkapitányságra. Hat embert gyanúsítottként hallgattak ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt.

Az eddigi információk szerint a kismamát egy 16 éves fiú bántalmazta, őt szintén őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatást. Ellene életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.