Egyik szemére megvakult a Roxette énekesnője

Az 57 éves Marie Fredriksson egy televíziós interjúban mesélt arról, hogy agydaganata miatt a jobb szemére elveszítette a látását.

„Az egyik szememre szinte teljesen megvakultam. A lábam is annyira legyengült, hogy nehezen tudok járni, ezért kellett a koncerteken bárszéken ülnöm, s közben sétabotra támaszkodnom” – mondta Fredriksson.

Az énekesnőnél 2002-ben találtak agydaganatot, amit műtéti úton eltávolítottak, de a sugárkezelésre nem reagált jól a szervezete. Állapota az utóbbi időben romlott, ennek ellenére továbbra is fellépett az együttes.

A svéd duó másik tagja, az 57 éves Per Gessle szerint nem meglepő, hogy Fredriksson az egészségi állapota ellenére is folytatja a fellépéseket. 

„Egyszerűen szereti a színpadot, szeret énekelni. Az utóbbi öt évben a turnék alatt olyan sok pozitív energiát kapott a rajongóktól, hogy az tartotta életben! Ennek ellenére meglepő lenne, ha még visszatérnénk. Amikor 2002-ben abbahagytuk, akkor sem gondoltam, hogy hét év múlva visszatérünk, mégis 280 koncertet adtunk utána. Június 3-án jelenik meg a 10. lemezünk, de ez lesz az utolsó.”

Az 1986-ban alapított svéd popegyüttes hivatalosan soha nem oszlott fel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.