Egy nap, két baleset, ugyanazon a helyszínen

Huszonnégy óra óra alatt egy halálos és egy könnyebb sérüléssel végződő motoros baleset is történt a 76-os főútnak ugyanazon a kanyargós útszakaszán a hét végén Zalában - közölte a megyei rendőr-főkapitányság hétfőn.

Az alsónemesapáti elágazó közelében szombaton délután gyorshajtás miatt szenvedett halálos balesetet egy motoros, akinek  járműve darabokra törve felrobbant, majd kiégett. Vasárnap ugyanitt  könnyebb sérülést szenvedett egy motoros, aki a kanyarban megcsúszva a vízelvezető árokba hajtott - mondta el Salamon Róbert  sajtóügyeletes.

A rendőrség szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy egy motorját  vezető férfi akkor még ismeretlen okból frontálisan összeütközött  egy szemből érkező személygépkocsival. A sajtóügyeletes a  részletekről szólva hétfőn elmondta: a 41 éves motoros feltehetően a  sebesség túllépése miatt a jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a  menetirány szerinti bal oldalra, úgy ütközött össze a  személyautóval, amelynek sofőrje és három utasa könnyű sérüléseket  szenvedett.
Az MTI úgy tudja, hogy a motort vezető férfi egy másik megyében  dolgozott rendőrként, a baleset idején mintegy 150 kilométeres  sebességgel haladhatott.

A tragédia helyszínétől alig néhány méterre egy nappal később  egy 34 éves zalaegerszegi motoros szenvedett balesetet. A balra  ívelő kanyarban megcsúszott motorjával, a padkára hajtott, majd a vízelvezető árokba borulva állt meg, de őt csak könnyebb sérülésekkel kellett ellátni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.