Majdnem tengerbe fulladt egy magyar pokémonvadász

Az idei év egyik Darwin-díjasa is lehetett volna az a magyar férfi, aki majdnem a tengerbe fulladt Pokémon-vadászat közben. Szerencséjére a közelben lévők a segítségére siettek, így ő és a Pokémon túlélte, a szörnyvadászathoz használt eszközök viszont megsemmisültek. 

A legújabb világőrület ejtette rabul nyaralás közben a magyar férfit, aki a zárai (Zadar) vízi orgonáknál keresett Pokémonokat. Annyira belemélyedt a telefonjába, hogy nem figyelt a környezetére, megcsúszott a betonszegélyen és a vízbe esett - írja az Index.hr horvát hírportál. A vízben úszók közül többen a segítségére siettek a ruhástól és hátizsákostól segítségért kiáltozó fiatalnak. 

A tengeri orgonánál a lépcsőfokok végénél meglehetősen mély a víz, így a váratlan mártózás mellett az ijedtség is szerepet játszhatott abban, hogy a fiatal magától ne tudjon a partra mászni. Később elmondta, hogy fogott már egy Pokémont a helyszínen, de annyira belefeledkezett a játékba és a további szörnyek keresésébe, hogy nem figyelte, hova lép. A kezében telefon, a hátizsákjában pedig két táblagép is volt, amelyek azonnal tönkrementek. Így a nyaralás nem csak tanulságos, de meglehetősen költséges is volt.

Az utóbbi egy hét Pokémon-őrülete több vicces helyzetet is szült már. A WTSP 10 hírcsatornánál az időjárás előrejelzésbe sétált be egy Pokémonokra vadászó hírolvasó.

Nem tudni, hogy a jelenet megrendezett volt-e, minden esetre a meteorológus reakciója nem erről árulkodik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.