Drogbandára csapott le az NNI: 2 kilogram kábítószert foglaltak le

Két kilogramm kábítószert - 1,8 kilogramm amfetamint és 220 gramm kokaint - foglaltak le a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai egy akcióban, amelyben három, kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsított férfit fogtak el - közölte az NNI hétfőn a rendőrségi honlapon.

Mint írták, 2011 nyara óta folytattak nyomozást F. Árpáddal és anyjával szemben, ennek során a rendőrök felderítették, hogy B. Tibor és K. Gábor értékesíti az F. Árpádék által becsempészett kábítószert, ők F. Árpád és anyja elfogása után is folytatták tevékenységüket.

A nyomozás megállapította, hogy B. Tibor a kábítószereket H. Tamástól szerezte be. A Terrorelhárítási Központtal közös akcióban múlt csütörtökön őket és K. Gábort is elfogták, az 1,8 kilogramm amfetamin és a 220 gramm kokain, valamint a kábítószer-terjesztéshez szükséges eszközök tőlük kerültek elő. H. Tamás az NNI tájékoztatása szerint a kábítószer, illetve az eszközök tárolására külön lakást tartott fenn Budapesten.

Az elfogott három férfit előzetes letartóztatásba helyezték, kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás ellenük.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.