Dragóner és a gyúró tagadja, hogy köze volt a petárdákhoz

Nyomozást indított a rendőrség, hogy kiderítse, ki juttatott pirotechnikai eszközöket a Debrecen-Ferencváros mérkőzésen a fővárosi szurkolóknak.

A petárdákkal elfogott futballdrukker a Ferencváros egyik játékosát és gyúróját vádolta meg - írja keddi számában a Blikk.

A lap szerint a rendőrök egy 29 éves budapesti fiatalembert vettek őrizetbe a vasárnapi meccsen, akinél 16 pirotechnikai eszközt találtak. A férfi azt mondta, hogy a petárdák a csapat buszán kerültek a stadionba.

A Blikk úgy tudja, a rendőrség a szünetben a ferencvárosiak öltözőjébe is be akart menni, Berki Krisztián, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója azonban közbeavatkozott, hogy megakadályozza a nagyobb botrányt.

Tudomásom van a történtekről. Ha bebizonyosodik, hogy a csapatból bárki vétkezett, a legszigorúbban megbüntetjük - nyilatkozta a lapnak a debreceni mérkőzést a helyszínen megtekintő Terry Robinson, az FTC Labdarúgó Zrt. elnöke.

A megvádolt játékos, Dragóner Attila és a Lipcsei Gábor gyúró egyaránt tagadja, hogy közük lett volna a petárdák becsempészéséhez - írja a Blikk.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.