Dokumentumfilm készül a Backstreet Boys sikertörténetéről

Dokumentumfilm készül a Backstreet Boys nevű amerikai fiúbandáról, amely idén ünnepli megalakulásának huszadik évfordulóját.

"Mindig is akartunk filmet készíteni, és most jött el az ideális alkalom" - hangsúlyozta közleményében a csapat. A jelenleg Backstreet Boys - The Movie munkacímen futó anyagot a Pulse Films nevű produkciós cég jegyzi, amely korábban olyan előadok számára készített zenés dokumentumfilmet, mint a Blur, Katy Perry és az LCD Soundsystem.

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb fiúbandája idén ünnepli megalakulásának huszadik évfordulóját. A csapat új albummal és turnéval is készül a különleges születésnapra. A Backstreet Boys több mint 130 millió albumot adott el világszerte, és ezzel minden idők harminc legtöbb lemezt eladott sztárja, illetve együttese között van - adta hírül a The Huffington Post.

A készülő film, amely gyermekkoruktól követi végig a tagok életét, elsőként enged bepillantást a csapat "egyedülálló és olykor szívszaggató történetébe". A Stephen Kijak rendező által jegyzett alkotás várhatóan 2013 őszére készül el.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.