Délután akár 25°C is lehet

Szerdán a hajnali pára és köd megszűnését követően a napos időszakok mellett továbbra is gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, illetve délutántól délnyugat felől a fátyolfelhőzet is megnövekedhet. Szórványosan alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Hajnalban 7 és 12, délután 20 és 25°C között alakul a hőmérséklet.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap is folytatódik a változékony idő, záporok, zivatarok ismét előfordulhatnak több helyen az országban. Az északkeleti szelet élénk, zivatarokban erős lökések kísérhetik. Az enyhe hajnalt követően ismét 20 és 25°C közé melegszik a levegő.

Pénteken erősen felhős lesz az ég és többfelé kell számítani esőre, záporokra, néhol zivatarokra. Ennek hatására jó pár fokkal visszaesik a hőmérséklet, délután 15-20°C várható.

Szombaton elszórtan, vasárnap csak néhol alakulhat ki zápor, esetleg zivatar, emellett hosszabb-rövidebb napos időszakokra mindenhol számíthatunk. Élénk, vasárnap erős lökések kísérhetik a délkeleti szelet. Délutánonként 20°C körül alakul a hőmérséklet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.