Dédnagyapa lesz Mick Jagger

Gyereket vár a 70 éves énekes 21 esztendős unokája, Assisi Jackson. A rocksztár dédunokája jövőre érkezik.

Sir Mick Jagger hamarosan dédapa lesz - írja a Huffington Post. A portál úgy tudja, a Rolling Stones énekesének 21 éves unokája, Assisi Jackson jövő évre várja első gyermeke érkezését.

Mick Jagger
Mick Jagger

Jaggernek hét gyermeke van, négy anyától, 70 évesen két unokával büszkélkedhet.

Első gyermeke, Karis Jagger 1970-ben született. Édesanyja, Marsha Hunt színésznő azonban sosem élt együtt a zenésszel, sőt, Jagger jó néhány évig nem is volt hajlandó sajátjaként elismerni a kislányt. Hunt 1972-ben bírósághoz fordult, hogy igazát bizonyítsa. Néhány évvel később Jaggert gyermektartás fizetésére kötelezte a bíróság, azóta lányával is szorosabb kapcsolatot ápol.

A most várandós unokájának édesanyja, Jade Jagger, a frontember első házasságából született. Bianca De Macias-t 1971-ben vette feleségül, a kapcsolat azonban hat évvel később zátonyra futott.

A legendás énekes még 1977-ben, az első válása előtt kezdett randizni Jerry Hall modellel, akivel jó ideig együtt élt és négy gyermekük született. 1990-ben mondták ki a boldogító igent, 1999-ben azonban ez a kapcsolat is véget ért.

A zenésznek van egy fia is, Lucas Maurice Morad Jagger 1999-ben született. Egy Rio de Janeiró-i koncert után Jagger egyéjszakás kalandba keveredett egy brazil modellel. A fiú édesanyjával állítólag sohasem ápolt közelebbi kapcsolatot, legkisebb gyermekét azonban rendszeresen látogatja.

Annak ellenére, hogy hamarosan dédapa lesz, nem kapcsol kisebb fokozatra, idén még rengeteg koncertje lesz a Stones-nak, valószínűleg ez jövőre sem változik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.