Csaknem agyonverte a vállalkozását elivó férjét

A férj "elitta" a sikeres vállalkozást, elváltak, de az asszony sajnálatból hagyta, hogy a közös otthonban éljen tovább. Aztán elszakadta cérna,.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy 46 éves tatabányai nővel szemben, derül ki a kemma.hu tudósításából.

A nő és férje Tatabányán lakott, korábban az asszony több helyen is dolgozott, párja sikeres vállalkozást működtetett. A férfi egyre gyakrabban fogyasztott alkoholt, emiatt a munkáját nem tudta ellátni, nagy összegű adótartozást halmozott fel, végül a vállalkozása csődbe ment. A család élete fokozatosan megromlott, a pár egyre gyakrabban veszekedett, később ezek tettlegességig fajultak, végül a házasságukat 2000-ben felbontották. Mivel a férfi munkaviszonnyal, jövedelemmel nem rendelkezett, a lakhatása nem volt biztosított, a nő megsajnálta, és megengedte neki, hogy a közös otthonukban maradjon.

A volt pár kapcsolata ugyanakkor nem javult, továbbra is sokszor és durván kiabáltak egymással, a férfi egyre több alkoholt fogyasztott, továbbra sem dolgozott, az évek során egészségi és mentális állapota leromlott. A volt férj 2015. december 15-én, az esti órákban ismét ittas állapotban tért haza, emiatt a nő haragra gerjedt, és indulatosan belökte a férfit a szobába. A nő a kezébe vett egy bútorról letört 70 cm hosszú falécet, és a sértettet 11 alkalommal megütötte, majd a bántalmazást abbahagyta és a szobájába ment. 20 perc elteltével a sértett ki akart jönni az előtérbe, azonban az ajtóban összeesett. Ekkor a nő értesítette a mentőket.

A volt férj a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. A nő büntetőjogi felelősségéről a Tatabányai Törvényszék dönt.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.