Homoszexualitásáról vallott egy amerikai műsorvezető

Robin Roberts vasárnap Facebook-oldalán írt először arról, hogy egy nőt szeret. Az 53 éves Roberts mindig is nyíltan beszélt betegségeiről, magánéletéről azonban ezidáig hallgatott.

Roberts az ABC csatornán sugárzott Jó reggelt, Amerika című reggeli műsor egyik házigazdája. 2007-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, de sikerült legyőznie a kórt. 2012-ben azonban ismét rossz hírt közöltek vele az orvosok: myelodysplasia-szindrómája, azaz csontvelő-elégtelensége volt. Roberts mindig nyíltan és őszintén beszélt betegségeiről, 2012-ben Peabody-díjat nyert a Robin utazása című sorozatának köszönhetően, melyekben az MDS elleni küzdelmét mutatta be a nézőknek. Magánéletével kapcsolatban azonban hallgatott, egészen mostanáig.

A televíziós személyiség tegnap arról írt bejegyzésében, mennyire hálás Istennek, orvosainak és ápolóinak azért, hogy sikerült felépülnie a tavalyi csontvelő-átültetés után. Hálás a húgának, Sally-Ann-nek, hiszen ő volt a donor, megmentette az életét. "Hálás vagyok az egész családomnak, a barátnőmnek, Ambernek, és a barátaimnak (...)" - írta.

A műsorvezető könyvet is írt a betegségei ellen folytatott küzdelmeiről, ez várhatóan áprilisban jelenik majd meg. A Reuters megkereste a kiadót, ők azonban nem válaszoltak arra a kérdésre, hogy Roberts beszél-e majd párkapcsolatáról a könyvben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.