Coelho nem ír könyvet a háborús bűnösről

Colleen Bell nagykövet marad, a First Lady küzd a nők jogaiért, Coelho nem ír regényt Karadzicról - lapszemle.
Az Origo arról ír, nem megy sehova belátható időn belül Colleen Bell budapesti amerikai nagykövet. Korábban a Magyar Nemzet azt írta: mindenképpen távozik a novemberi amerikai elnökválasztás után Budapestről Colleen Bell, és úgy tudják, a Barack Obama elnök által kinevezett diplomata már néhány hete meghozta döntését, amelyet nem fog befolyásolni az sem, hogy ki lesz az Egyesült Államok új elnöke. Bell szerint "semmi sem állhat távolabb az igazságtól". November 8-án eldől, ki lesz az USA következő elnöke, akit januárban iktatnak be. Mint minden amerikai nagykövetet, őt is az elnök nevezte ki. 

Az atv.hu számol be arról, hogy Michelle Obama, a First Lady megfogadta, hogy továbbra is küzdeni fog a nők és a lányok jogaiért még azután is, ha már nem lesz elnökfeleség az amerikai elnökválasztás után. Világszerte több mint 62 millió lány számít ránk, hogy a hangjuk legyünk" – fogalmazott Obama felesége a Broadway színpadán.

Vs.hu azt írja, cáfolta a brazil bestsellerszerző, Paulo Coelho a Twitteren a Večernje novosti hírét. A belgrádi bulvárlap arról cikkezett, hogy Coelho a háborús bűnök miatt elítélt Radovan Karadžićról, a boszniai szerbek Hágában raboskodó volt elnökéről írna regényt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.