Belerúgott egy producerbe, kitették a sorozatból a Gyilkos Elmék főszereplőjét

Thomas Gibsonnak nem ez volt az első agresszív megmozdulása. Egyelőre nem tudni, 11 évad után hogyan írják ki a karakterét a sorozatból.

„Thomas Gibsont elbocsátottuk a Gyilkos elmék című sorozatból” - jelentette be pénteken az ABC Studios és a CBS TV Studios. -"Annak a részleteit, hogy a karaktere hogyan távozik a showból, egy későbbi időpontban közöljük."

A botrányt egy két héttel ezelőtti eset híre robbantotta ki a napokban. A krimisorozatban Aaron Hotchnert alakító színész a forgatáson belerúgott egy producerbe, a hírek szerint Virgil Williamsbe. A szakmában közismert Gibson erőszakos természete. 

Búcsút intett a stáb Gibsonnak
Búcsút intett a stáb Gibsonnak
Eric Gaillard / Reuters

 

A színész a stáb több tagjával és színész kollégáival is durván beszélt és agresszív volt. Korábbi forgatás közbeni dühkitörései miatt 2010-ben már dühkezelés tanfolyamra is elküldte a stúdió, miután meglökte az egyik rendező asszisztenst. Sokan már akkor arra számítottak, hogy elbocsátják. 

2013 januárjában Los Angeles belvárosában ittas vezetés miatt tartóztatták le, mikor áthajtott egy úttorlaszon egy maratonfutás miatt lezárt utcánban. Az az esetet is megúszta egy felfüggesztett büntetéssel és egy tanfolyammal az alkohol veszélyeiről.

Gibson érzelmes nyilatkozatban búcsúzott a szerepétől: „Szeretem a Gyilkos elméket. Szívemet, lelkemet beleadtam az elmúlt 12 évben. Azt reméltem, hogy a sorozat végéig benne maradhatok, ez most már nem lehetséges. Szeretném megköszönni az íróknak, a producereknek, színészeknek, a stábnak és mindenekelőtt a legjobb rajongóknak, akiket egy sorozat csak kívánhat.”

Gibson karaktere valószínűleg két alkalommal bukkan még fel a következő, szeptember 28-án kezdődő szezonban. A színész azonban nem forgat többet, ezzel eléggé megnehezítve a sorozat alkotóinak azt a kérdést, hogy írják ki a szereplőt - számolt be a Variety.

Jenna Elfman és Thomas Gibson a
Jenna Elfman és Thomas Gibson a "Dharma és Greg"-gel People's Choice Awards -ot is nyertek 1998-ban
Fred Prouser / Reuters

 

Gibsont a magyar nézők az 1992-es Tom Cruise és Nicole Kidman főszereplésével bemutatott Túl az óperencián gonoszának szerepében láthatták. Legsikeresebb szerepe pedig az ABC Dharma és Greg című sorozata volt, amiben Jenna Elfmannel játszottak 1997 és 2002 között.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.