„Bassza meg, felmondok!” - élő adásban

Charlo Greene, az alaszkai KTVA bemondója élő adásban közölte, hogy felmond, és ezentúl a marihuána legalizálásáért küzd Alaszkában.

Vasárnap este, egy marihuánáról szóló riport után Charlo Greene, a fiatal bemondó közölte, hogy ő, mint az Alaska Cannabis Club vezetője ezentúl minden energiáját arra fogja fordítani, hogy a szabadságért és a tisztességért harcoljon, ami Alaszkában a marihuána legalizálásával kezdődik.

„A tévés munkámmal kapcsolatban pedig annyit, hogy nem maradt más választásom... Bassza meg, kilépek” – mondta, majd eltűnt a képernyőről.

A történtek után az alaszkai televíziós csatorna közleményben kért elnézést a nézőktől Greene viselkedéséért, és tudatták, hogy a nőt kirúgták.

Charlo Greene a KGTV hivatalos Youtube-csatornáján közzétett videóban közölte, annak szenteli az életét, amit Amerika igazán képvisel, ez pedig az élet, a szabadság, és a boldogsághoz való jog. „Olyan eszmék, melyeket meg kell védeni” - mondta. Megjegyezte, hogy azok, akik marihuánát szívnak, ugyanolyan értékes tagjai a társadalomnak, mint bárki más, és hogy sokan nincsenek tisztában a cannabis hatásaival, de ha utánaolvasnak, rájönnek, hogy nincs is nagy különbség az ő füves cigije és egy pohár sör között.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.