Bárki megnézheti, melyik politikussal szexelt Nancy

Az Apple felhőjéből letölthető a múlt héten az Akácfa utcai otthonában meggyilkolt prostituált, Nancy és – a barátnője szerint – egy „ismert politikus partnerének” légyottjáról titokban készült felvétel. Csak a kódot kell ismerni hozzá.

A budapesti közbeszédben masszívan tartja magát a sztori, miszerint Nancynek az alkoholista édesanyjával közösen használt Akácfa utcai lakásán kívül volt egy másik, bérelt ingatlana is, ahol az exkluzívabb ügyfeleit fogadta. Állítólag ott fogadta az ismert, a médiában „a hűséges férj és jó családapa” képében tetszelgő politikus partnerét is. Egy vele bonyolított pásztoróráról készült felvételt Nancy – a sajtónak nyilatkozó egyik barátnője szerint – az iPhone 6-osáról feltöltötte az Apple felhőjébe.

Egy másik barátnő szerint viszont Nancy kínaiakra specializálódott, elsősorban általuk látogatott honlapokon hirdette magát. Ő nem tud arról, hogy politikus partnere lett volna, ami persze nem kizárt, de szerinte valószínűtlen. Nancynek az RTL Klub Fókusz című műsorában megszólaltatott édesanyja is arról beszélt, hogy lányának nagyrészt kínai ügyfelei voltak. Lánya utolsó partnere is egy ázsiai férfi volt. Mielőtt megérkezett volna, az asszony elment kutyát sétáltatni, hogy a lánya nyugodtan dolgozhasson.

A politikusról készült videó története mindezek ellenére masszívan tartja magát, és egyre inkább kezd önálló életet élni. Van, aki tudni véli, hogy a férfi már Nancy nagykorúvá válása előtt is a lány kuncsaftja volt, ráadásul rajongásig szereti a fiatal, Barbie-típusú szőke lányokat.

Hivatalosan a rendőrség nem kommentálja a híreket, nem kér segítséget a tettes elfogásához, nem köröznek senkit, vagy legalábbis a sajtószolgálat minden ezzel kapcsolatos kérdésre azt feleli, hogy a már közzétetteken kívül nincs mondanivalójuk. Annak ellenére sem, hogy az Akácfa utcai lakás környékén is található pár térfigyelő kamera. Mivel viszonylag pontosan behatárolható, mikor távozhatott a lakásból Nancy utolsó partnere, kizárt, hogy ne készült volna felvétel a gyilkosról. A ház lakói szerint a rendőrök egy „sárga” férfiről faggatóztak már közvetlenül a gyilkosság felfedezése után is.

A Blikk azt írta, hogy megtalálták a gyilkos ujjnyomát. Ám a Fókusz riportjában bemutatott, igencsak elhanyagoltnak tűnő lakásban nem valószínű, hogy – az ott lakókén kívül – csupán egyetlen ujjnyomot találtak volna. Inkább sokat. Azt pedig, hogy a gyilkosé is köztük van-e, csak akkor tudják megmondani a nyomozók, ha elkapták az illetőt.

Mint nemrég megírtuk, a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet számítógépei ma már két-három perc alatt kiderítik, hogy a tetthelyen talált ujjnyom szerepel-e a bűnügyi nyilvántartásban. Akárhány ujjnyomot talált is a rendőrség, a vizsgálatnak már rég be kellett fejeződnie. Mivel a rendőrség még senkit nem köröz az ügyben (nyíltan legalábbis nem), valószínűsíthető, hogy a lakásban talált értékelhető ujjlenyomatok gazdái nem szerepelnek a nyilvántartásban.

Ugyanakkor nem zárhatjuk ki annak a lehetőségét sem, hogy a rendőrség azért nem rendelt el körözést, mert nemcsak azt tudja már, hogy ki a gyilkos, hanem azt is, hogy hol keresse, ezért nem akarja, hogy az illető megtudja: azonosították.
Ami viszont a Nancyvel szexelő politikust illeti: nem hivatalos rendőrségi források tagadják, hogy a hatóság is megkapta volna azokat a kódokat, amelyekkel hozzá lehet férni a felhőbe rejtett felvételhez. Más rendőrségi források – szintén nem hivatalosan – ugyanakkor határozottan állítják, hogy a kódok a rendőrség birtokában vannak.

Ha mégis igaz lenne, hogy a kód már némely bulvárlapnak is a birtokában van, és az eddig meg nem nevezett politikus pártja is tud a dologról, sőt, már válságstábot is tartottak az ügyben, akkor nyilván csak idő kérdésre, hogy a felvétel nyilvánosságra kerüljön.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.