Sickratman koldulni kezdett

Paizs Miklós Facebookon tett közzé egy posztot, melyben kétségbeejtő pénzügyi helyzetét taglalva pénzt kér. Akár ezer forintnak is örülne.

„...Ételre gyűjtök. Igen, ennek az a neve, hogy koldulás. Ülök egy kalap mögött, produkálom magam, és várok. És egy kicsit azért fáj a fölöslegességem, vagy az, hogy mindössze különleges lehetek, de sikeres semmiképp."

Ezekkel a szavakkal zárja sorait Facebook-oldalán a kétgyermekes zenész, miután részletesen levezeti, fellépéseiért milyen összegeket kapott. Februárban eddig 22 000 Ft-ot, de még egy tízezres bevétel úton van. Az év első hónapja sem volt sokkal fényesebb: 69 000 Ft-on áll a mérleg. A zenész keresett munkát, de ha talált is, finoman szólva sem jött be neki. Már nem keres, nem tudja, merre mozdulhatna. Volt felhangénektanár, de nem érte meg neki a költségek miatt, egy hajnalig tartó fellépése van, hogy kétezer forintot hoz összesen.

Sickratman nyomorog
Szabó Bernadett / Népszabadság/archív

Jelenleg több színpadi produkcióban vesz részt, augusztusban Olaszországban játszik majd. A Korai Öröm zenekar mellett saját projektjével, a Sickratmannel is játszik. A Don Giovanni unikális ujjbáboperája szintén fut, és publikál is, mégis mélypontra jutott. Az éves jogdíja 60 ezer forint.

"Alighanem el lehetek átkozva" – írja ezután a zenész, aki saját bankszámlaszámát is közzétette a poszt végén.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.