Az Aerosmith frontembere megvédené a sztárokat a lesifotósoktól

Törvénytervezetet nyújtott be a 64 éves énekes a hawaii szenátusnak, amely szerint nem lehetne a sztárokról a magánéletüket bemutató fotókat készíteni.

Steven Tyler azután gurult dühbe, hogy lesifotósok 2011 decemberében képeket készítettek róla és fiatal kedveséről Hawaii szigetén egy meglehetősen meghitt pillanatban, a pár éppen eljegyezte egymást.

Steven Tyler és Erin Brady
Singer Steven Tyler (R) and his girlfriend Erin Brady pose at the 2011 Nickelodeon Kids Choice Awards in Los Angeles, California April 2, 2011. REUTERS/Fred Prouser (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

A képek meg is jelentek a helyi lapokban, és ezzel hatalmas családi dráma tört ki, Tyler hozzátartozói - köztük színész lánya, Liv - ugyanis nem rajonganak az ötletért, hogy a zenész elvegye a nála több mint huszonöt évvel fiatalabb nőt. Steven és Erin amúgy 2006 óta vannak együtt, nem sokkal azután jöttek össze, hogy a zenész elvált második feleségétől.

Az Aerosmith frontembere sok időt tölt Hawaiin, nem sokkal az eljegyzés után közel ötmillió dollárért luxusházat vásárolt Mauin. A 280 négyzetméteres, pentagramm alakú épület az óceán partján áll, két hálószobája, valamint három fürdőszobája van.

Tyler szeretné zavartalanul élvezni az itt töltött időt, így nemrég törvényjavaslatot adott be a hawaii hatóságoknak, amely nagyobb védelmet nyújtana a sztároknak a lesifotósokkal szemben. E szerint törvényszegésnek minősülne, ha egy paparazzi nem kívánt fotókat vagy videót készít a sztárok személyes életéről - írja a Yahoo.

A szenátus 25 tagja közül 23 támogatta a törvényjavaslatot, ami így biztosan a parlament elé kerül. A zenész indítványához amúgy más sztárok is csatlakoztak, például Britney Spears, Mick Fleetwood és az Osborne család is. Azt mondják, a lesifotósok megkeserítik az életüket, így szinte lehetetlen, hogy a pihenésüket maradéktalanul élvezni tudják.

Az ellenzők szerint a törvény elfogadásával sérülhet a szólásszabadság, ezért számos sajtófotós szervezet azonnal tiltakozott a törvényjavaslat ellen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.