Itt az új Bond-film forgatókönyve!

A Spectre című Bond-film forgatókönyvének korai verziója is kiszivárgott a netre a Sony Pictures elleni hackertámadás következtében.
Bond új kocsija az Aston Martin DB10 lesz.
Bond új kocsija az Aston Martin DB10 lesz.
Stefan Wermuth / Reuters

A Spectre producerei megerősítették a hírt, miszerint a jövő októberben mozikba kerülő film forgatókönyvének egyik korai verzióját is megszerezték a hackerek, akik november végén támadást intéztek a Sony Pictures Entertainment ellen.

A film hivatalos honlapján az Eon Productions azt írja, szombaton délelőtt tudomásukra jutott, hogy a dokumentum is a Sony stúdió számítógépeiről ellopott anyagok között van. „Az EON Productions aggódik amiatt, hogy azoknak a feleknek, akiknek átadták az ellopott forgatókönyvet, szándékukban áll közzétenni azt, vagy ismertetni tartalmát” - írták a producerek közleményükben, amelyben megjegyzeték, hogy a film forgatókönyvét védik a brit szerzői jogok.

A Spectre-t december elején kezdték el forgatni a londoni Pinewood Studios-ban. Noha felröppentek olyan hírek, hogy a munkálatokkal le is álltak, miután nyilvánosságra került a szkript, ezt a Sony szóvivője cáfolja. 

A 24. Bond-filmet a Skyfall után újra Sam Mendes rendezi majd, a 007-est pedig Daniel Craig alakítja immár negyedik alkalommal. Szerepet kapott a produkcióban a Sherlock című sorozat James Moriartyja, vagyis Andrew Scott, aki a brit külföldi titkosszolgálat, az MI6 egyik ügynökét alakítja majd, és Dave Bautista, akit legutóbb a Galaxis őrzőiben láthatott a közönség. Ő Mr. Hinx karakterét játssza majd. Christopher Waltz a korábbi pletykákkal ellentétben nem Ernst Stavro Blofeld, a főgonosz szerepét kapta, hanem Oberhauserét. Az új Bond-lányokat Lea Seydoux és Monica Bellucci személyesítik meg Madeleine Swann és Lucia Sciarra szerepében.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.