Az az álma, hogy ő legyen a világ legkövérebb nője

Ugyan már most is 317 és fél kilót nyom, még mindig elégedetlen alakjával Monica Riley, aki arról álmodozik, hogy egy nap ő lesz a világ legkövérebb nője.

A 27 éves texasi Monica Riley egy szexuális fantázia miatt szeretne olyan kövér lenni, hogy önállóan mozdulni se tudjon az ágyából. A Super Sized Big Beautiful Woman nevű oldalon 20 ezer csodálóval rendelkező Monicát ebben a barátja, Sid is támogatja. Kettejük közös vágya, hogy a nő teljes mértékben ki legyen szolgáltatva a férfinak.

A brit Metro újság által is megszólaltatott Monica úgy érzi, 444 és fél kilósan lenne igazán boldog. Vallja: minél nagyobb, annál szexisebb.

Sid és Monica úgy tervezik, hogy céljukat el is érik, mire a nő 32 éves lesz.

„Aggódom egy picit, hogy elveszítem a függetlenségemet, de tudom, hogy Sid szeret, vigyáz rám és soha nem engedne szenvedni" – mondta Monica, aki a családja heves tiltakozása ellenére is úgy gondolja, hamarosan megérkezhet egy kisbaba is a kapcsolatba.

„Semmi sem állíthat meg minket abban, hogy felneveljünk egy gyereket. Egyesek úgy vélik, hogy ez önző dolog, de mi biztosak vagyunk benne, hogy jó szülők leszünk" – hangoztatja a nő, akit szerint az sem probléma, ha más látja majd el a gyermekét vagy viszi ki a szabadba, amikor ő már teljesen képtelen lesz rá.

Úgy tervezik, hogy a baba ellátásához felvesznek majd egy dadát. Szükségük is lehet rá, Sid jelenleg ugyanis főállásban eteti, fürdeti és öltözteti aráját.

Messze még a világcsúcs

A világ legkövérebb embere jelenleg Khalid bin Mohsen Shaari, aki három évvel ezelőtt, mindössze 22 éves korában döntötte meg a rekordot. Akkor 610 kilót nyomott, ezzel ő a történelem második legkövérebb embere.

Az abszolút csúcstartó az 1983-ban elhunyt Jon Brower Minnoch, aki nem csak 635 kilójával lett világhírű, hanem azzal is, hogy később 419 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg - többet dobott le, mint Monica Riley jelenlegi súlya.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.