Andy Vajna megdöbbent Berki százmilliós fizetésén

Bajba kerülhet a jelenleg Miamiban élő Berki Krisztián, akinek az elmúlt két évben 100 milliót fizetett ki a TV2, a televízió új tulajdonosa, Andy Vajna azonban gátat szabhat a luxuséletnek.

Blikk úgy tudja, a TV2 havonta több mint 4 millió forintot fizetett ki Berkinek a FEM3 és az Éden Hotel műsorvezetéséért, valamint az Édes életes szereplésért. A bulvárlap szerint az összeg többszöröse a hasonló munkát végző sztárok fizetésének. Még a csatorna első számú arcai, Liptai Claudia vagy Ördög Nóra is sokkal kevesebbet kaptak.

A lap egy meg nem nevezett belső forrásra hivatkozva azt írja, hogy a TV2 új tulajdonosa, Andy Vajna megdöbbent, amikor átvilágíttatta a cég pénzügyeit.

Berkivel valószínűleg emiatt nem is hosszabbítottak szerződést, és az Édes életért kapott gázsijáról is tárgyalnak még vele.

Berkire régóta feni a fogát az adóhatóság is. Az egykori Fradi-vezér azonban egy amerikai címre van bejelentve, így a NAV tehetetlen vele szemben. A kapcsolatot sem tudják vele felvenni, pedig egyik cége ellen bírósági végrehajtást, és kényszertörlesztést kezdeményeztek. Emellett érvényben van ellene egy 42 millió forintos fizetési meghagyás is, amelyet a váci futballklub tisztázatlan eladása miatt kapott.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.