Agydaganata van Bajor Imrének

Bajor Imre felesége, Ildikó megelégelte a találgatásokat és a Blikknek elmondta: férjének agydaganata van, ám azt még nem tudni, hogy jó vagy rosszindulatú-e.

Egy hagyományos kínai orvoslással is foglalkozó klinikán kezelik Bajor Imrét Kuangcsouban, ahová 17 éves fia kísérte el. A színész felesége a Blikknek nyilatkozva vetett véget a találgatásoknak: Bajornál agydaganatot diagnosztizáltak, melyet az asszony elmondása szerint a stressz – melyben bőven volt részük az utóbbi időben – okozott.

– Az Imre agyában lévő tumorról még nem tudják, hogy milyen típusú, csak egy ciszta, vagy netán komolyabb a baj – mondta. – Azért nem tud járni, mert az agyában a mozgásért felelős területet nyomja a daganat.

Felesége szerint Bajor szerencsére nincs annyira rosszul, hogy orvoscsoportnak kellene kísérni őt Kínában, sőt, szállodában lakik, csupán a kezelésekre megy be.

A kínai gyógykezelést Ildikó készítette elő, s azért nem ő utazott férjével, mert még most is sok a teendő, ráadásul az asszony nemrégiben veszítette el édesanyját, ami további teendőket ró rá.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.