A pezsgő után fegyver is durrant a szexpartin

Gyilkosság miatt indított nyomozást a rendőrség, miután egy férfit agyonlőttek, két másik embert pedig fegyverrel megsebesítettek egy orgián az angliai Headley-ben.

Az elsőre álmatagnak tűnő Surrey megyei kisvárosban, Headley-ben több száz fizetővendég részvételével tartottak szexpartit vasárnap este egy villában, amikor a szomszédok egyszer csak lövések hangjára lettek figyelmesek. A rendőrség a helyszínre érve egy agyonlőtt férfit és két sérültet talált a mintegy egymillió fontot érő villában. A halálos áldozat egy harminc év körül férfi, akit egyelőre nem neveztek meg, ahogyan a feltételezett elkövetőt sem.

A két sérült szintén férfi. Egyikük a lábán, másikuk a vállán sérült meg. A mentők hajnali fél három után érkeztek meg a helyszínre, mire a vendégek már elhagyták az épületet, ahol állítólag 450 vendég jelentkezett be a szexpartira.

Úgy tudni, a villát egy jamaikai származású rapper, Braintear Spookie (polgári nevén Jason White) és egy csak Krissy néven ismert szőke hajú nő bérelte ki. A rapper a medencés bulinak hirdetett eseményről meghívót is közzétett saját Instagram oldalán. A nő valószínűleg az orgia fő szervezője lehet.

A buli már Braintear Spookie harmadik ilyen jellegű rendezvénye volt, amelyre előre lehetett jegyet venni 15 fontért, vagy a helyszínen, a biztonsági őrökkel védett kapunál 20-ért. Külföldiek fizethettek euróval is.

Egy helybéli a Sun Online-nak azt nyilatkozta, hogy három éve tartanak ilyen bulit az egyébként csöndes kisvárosban, és nagyon elegük van a swingerekből, akik nagy ribilliót csapnak és távoztukban mindenféle undorító dolgot dobálnak el az utcán.

A hangzavar a fültanúk szerint ezúttal is elviselhetetlen volt, a környék lakói nem tudtak tőle aludni, így többen is hallották, ahogy egyszer csak hirtelen elcsendesedtek a bulizók, majd lövések dördültek az éjszakában.

Ez után „tengernyi ember" menekült pánikban a villából, a feltételezések szerint több sérült is lehet. A helyszínelés során a hátsó udvaron üres pezsgősüvegek, elhajigált óvszerek és egy kék sátor fogadták a rendőröket.

Órákkal a lövöldözés előtt egyébként egy helyi parlamenti képviselő is értesítette a rendőrséget arról, hogy mi készül a villában, amely történetesen épp egy templom mellett fekszik. Mivel a helyi tanács engedélyt adott a bulira, lefújni nem lehetett, de a rendőrség a korábbi években tapasztalt zajongás miatt kiment a házhoz és megkérte a szervezőket, hogy ezúttal legyenek tekintettel a lakosságra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.