A gyömrői polgármester orgiáit elemzi a Blikk

A Blikk újabb fotókat közölt Gyenes Levente gyömrői polgármester orgiáiról. A felvételeken két nővel látható meglehetősen intim helyzetben. Az édeshármas során Gyenes a lap szerint egy banánt és egy vodkásüveget is használt szexuális segédeszközként, előbbit később a politikus meg is ette. A fényképezőgép kézről kézre járt, a társaság nemcsak az ágyban, hanem a fürdőszobában, a garázsban, de még a szabadban is fotózta magát, a valószínűleg az egyik ingatlanhoz tartozó kert tujái előtt - tárta fel a Blikk.

A Blikk pénteken olyan fotókat is közzétett, melyeken Gyenes valamilyen fehér port szippant fel az éjjeliszekrényről, valamint meztelen partnere szeméremdombjáról. A polgármester azt nyilatkozta, öt évvel ezelőtt "az átlagosnál jobban szerette a nőket", de azt állítja, kábítószerhez sohasem nyúlt. Mint mondta, korábban ellopták a laptopját, amin olyan felvételek voltak, amellyel "senkinek nem tartozik elszámolni", lévén amikor azok készültek, egyedülálló férfi volt. Az ügyben nyomozás folyik.

Állítása szerint egy éve valaki megzsarolta a képekkel, 20 millió forintot és a lemondását követelte, hogy ne hozza nyilvánosságra a fotókat. Gyenes akkor feljelentést tett, a vizsgálat még tart. Gyenes úgy gondolja, nem véletlen, hogy nem sokkal az önkormányzati választások előtt kerültek elő a fotók, szerinte az ellenfelei így próbálják meg lejáratni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.