Óriási bakit követett el a Bors, de visszavágna Szalai Ádámnak

Jogi lépéseket tesz a Bors azzal a férfival szemben, akit a névazonosság miatt véletlenül a focista Szalai Ádám helyett szólaltattak meg. A férfi nyilatkozott, amit a lap le is hozott.

Dobrády Ákos és Iszak Eszter szakításáról kívánt friss fejleményekkel szolgáló cikket írni a Bors. A bulvárlap meg is kereste az Iszakkal állítólag randizó Szalai Ádámot, csakhogy tévedésből nem a focistát találták meg, a másik Szalai viszont válaszolt a kérdésekre, amit meg is jelentettek, ráadásúl ez volt a keddi címlapsztori.

A nem focista Szalai még csak nem is hazudott Iszak Eszterrel kapcsolatban, hiszen a lapnak azt mondta: nem találkozott a műsorvezetővel, amíg együtt voltak az énekes Dobrádyval. Most viszont nyitott bármire, feltével, ha összejön a találka.

A lap azért kereste a válogatott labdarúgó Szalai Ádámot, mert úgy tudta, Iszak Eszter vele randevúzgat, tévedésből viszont egy másik Szalai Ádámnak küldték el az erről szóló e-mailt.

Az óriási bakit maga a nyilatkozó leplezte le azzal, hogy a Facebookon kedden megírta:

„BULVÁRMÉDIA FAIL - ennek a cikknek a szépséghibája, hogy amikről azt írják, hogy nyilatkozta Szalai Ádám, azokat én nyilatkoztam. Sikerült nekik az én e-mail címemre írni a kérdéseiket úgy, hogy rá sem kérdezteék, hogy én a focista vagyok-e. Én pedig ilyet sosem állítottam, sőt, amiket válaszoltam, 100%-ig igazak a saját nézőpontomból... :D”

A bejegyzés terjedni kezdett a közösségi médiában és a sajtó is ráharapott a témára.

Szalai azt állítja, hogy a Bors munkatársa nem kérdezte meg tőle, hogy ő ez a focista, a Bors viszont jogi lépéseket kíván tenni a férfi ellen, aki szerintük visszaélt a labdarúgó személyazonosságával.

A cikk a lap keddi számában jelent meg, de Szalai Ádám nyilatkozatát a nap során eltávolították az internetes felületükről.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.