359 évre ítélték a gyilkos pedofilt

A huszonhat éves Jerry Active előbb megrontott egy kétéves kisgyereket, majd megölte annak dédszüleit. Élete végéig, és még „az után is” a börtönben ülhet.

A könyörtelen gyilkos továbbra is ártatlanságát hangoztatta a bíróságon, ami a bírót nem hatotta meg, és 359 év börtönre ítélte őt – írja a Mirror. A férfi egy 71 éves férfit és 73 éves feleségét gyilkolta meg alaszkai lakásukban 2013 májusában.

Mielőtt végzett volna a nyugdíjasokkal, Jerry megerőszakolta kétéves dédunokájukat, amit a rendőrség úgy írt le, mint a legrosszabb dolog, amivel találkoztak munkájuk során.

Jerry Active-t tíz vádpontban találták bűnösnek, beleértve a két gyilkosságban, a többrendbeli nemi erőszakban és szexuális zaklatásban, és egy kisebb rablásban. Mint kiderült, a férfi egy kilencvenéves nőt is megerőszakolt, aki nem sokkal az eset után életét vesztette.

Jelentések szerint a férfi szabadlábra helyezése után támadt a dédszülőkre és unokájukra. Próbaidőn volt, amiért korábban szexuálisan bántalmazott egy gyereket és másokat.

A gyilkos bántalmazó most már senkinek nem árthat, haláláig börtönben marad, de mint a bíró elmondta, tette örök sebet okozott az alaszkai község lakosainak életében.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.