24 karátos arany tolószékben gyógyul Lady Gaga

A 26 éves popsztár egy különleges, egyedi tervezésű tolókocsiban lábadozik csípőműtétje után. A 24 karátos arannyal bevont eszköz bélése fekete bőr és még egy mozgatható napernyős rész is tartozik hozzá.

Az énekesnő február 12-én jelentette be, hogy az egyik fellépése közben elszenvedett sérülése miatt hosszabb ideje ízületi gyulladásban szenved. Nem sokkal később sürgős műtéten is átesett, mert a fájdalomtól már lábra sem tudott állni.

Rögtön a műtét után már csak tolószékkel közlekedhetett, posztolt is egy képet Twitter-oldalára, amint az látszik, hogy az Emmának nevezett segítő még egy hagyományos eszköz volt.

Mivel Lady Gaga
sosem volt éppen a visszafogottság híve - elég csak a furcsábbnál furcsább cipőire és ruháira gondolnunk -, így várható volt, hogy nem egy földi halandóknak való tolószékben tölti majd a lábadozás időszakát, hanem valami különlegesebb darabot fog beszerezni.

Gaga a sztárok egyik legfelkapottabb ékszertervezőjét, Ken Borochovot kérte fel arra, hogy tervezzen neki egy teljesen egyedi járművet. Az extrém ékszereiről ismert Mordekai vezető dizájnere korábban még soha nem készített ilyesmit, de nagyon örült a kihívásnak - írja a The Rolling Stones.

Így született meg 24 karátos aranyból és fekete bőrből az extravagáns, orvosi segédeszközre alig hasonlító szerkezet, amit az énekesnő használni fog az elkövetkező hetekben. A székhez egy felhajtható lábtámasz és egy mozgatható ernyős rész is tartozik.

A kerekesszékhez nem volt egyszerű beszerezni minden alkatrészt, így a teljes elkészüléséhez még egy hétre szükség van. Az értéke nagyjából 2600 dollár, vagyis több mint 600 ezer forint.

Az est legnagyobb nyertese: Lady Gaga négy díjat is bezsebelt.
Lady Gaga holds her four awards after the show at the MTV Europe Music Awards show in Belfast November 6, 2011. REUTERS/Luke Macgregor (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE SOCIETY)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.