100 millióért árulja lakását Klapka

Vállalkozásba forgatja be a lakásáért kapott összeget Klapka György.

Az üzletember 100 millió forintért árulja a Vámház körúti üzlete fölötti lakását. Az ingatlanért kapott pénzből a Blikk információi szerint kutyatemetőt és kutyakrematóriumot épít.

Klapka lakása a hirdetés szerint félemeleti, háromszobás és 170 négyzetméteren terül el. Tükrös hálószoba kettő is van benne, nagy franciaágyakkal. Emellett van benne sarokkádas fürdőszoba, masszázságy, tágas, amerikai konyhás nappali, antik bútorok, és egy pálmafás télikert.

Klapka csak néha jár fel a lakásba, masszíroztani, ezért döntött úgy, hogy megválik tőle. Korábban két gyereke és az unokái is laktak az ingatlanban.- Tizenhárom kutyám van a különböző birtokaimon, imádom őket, de tudom, ha elpusztulnak, nehéz megoldani a temetésüket. Egy kimúlt állatot nem lehet csak úgy elásni, mert veszélyes hulladéknak számít az állattetem, ezért gondoltam, hogy kutyakrematóriu­mot és -temetőt építek a Keresztúri úti földemen - mondta a bulvárlapnak Klapka, aki már nyolc kazánt is beszerzett a hamvasztáshoz.

A gazdik urnákban kapják majd meg kedvenceik hamvait. A kutyákon kívül macskákat, papagájokat és tengerimalacot is hamvasztanak majd.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.