Most & Itt

Tibi hétfőn másképp nem megy iskolába

T. Nemzeti Iskolai Eltartott Központ!

Alulírott Lelkesné Fásult Margit ezúton közlöm Önökkel, hogy fiam, Lelkes Tibor, február 29-én nem tud iskolába menni. Tibi, szemben azokkal, akik tiltakozásul maradnak otthon, valóban beteg: magas láza van, fáj a feje, taknyos, szédül, és influenzás. Az orvos szerint ez az állapot még napokig fennmarad.

Mindezt csak azért írom, hogy még véletlenül se keverjenek össze bennünket azokkal, akik idegen érdekek védelmében, a bukott baloldal által megtévesztve és felhergelve nem engedik iskolába gyerekeiket. Mi, a Lelkes család, Orbán Viktor és a Fidesz lelkes hívei vagyunk. Eddig minden Békemeneten ott voltunk, és ha lesz még ilyen összejövetel, azon akár fele fizetségért, végső esetben honorárium nélkül is részt veszünk.

A kockás ingtől felfordul a gyomrunk, ha borotválatlan tanárt látunk, átmegyünk az úttest másik oldalára.

Szeretjük a Kliket, egyedül azt nem értjük, hogy miért kellett egy ilyen nagyszerű intézményre ilyen sokáig várni? Miért nem hozták létre már 1998 után, amikor szintén Orbán úr és a Fidesz méltóztatott kormányon lenni?

Közlöm még Önökkel, hogy a mi családunk számára Hoffmann Rózsa példakép, megsirattuk, amikor távozni kényszerült. Czunyinét is nagyon szerettük, majdnem mindennap imádkoztunk érte. (Orbán úrért naponta kétszer imádkozunk.) Mostantól Áder János testvérét is nagyon fogjuk szeretni.

Összefoglalva: ha tehát Tibi február 29-én nem lesz ott az iskolában, annak még véletlenül sem ugyanaz az oka, amiért a többiek hiányoznak. Tibike tényleg beteg, vagyis, másképpen nem lesz ott, mint a többi társai.

Kérem, Tibi fiam hétfői távollétét igazolt hiányzásnak tekinteni. Ha találkoznak vele, adják át üdvözletünket Orbán Viktornak és a többieknek.

Tisztelettel, Lelkesné Fásult Margit, szülő

 

 

 

Most & Itt
2016.02.27 10:53

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.