Most & Itt

Programajánlat október 2-ra

Október első napjaiban általában szép az idő, menjünk ki a kiskertbe.

Akinek csak nagy kertje van, oda menjen.

Akinek nincsen kertje, vegyen egyet.

Vagy menjen kirándulni.

Magyarországon sok szép táj van. Nem csak a Balaton vonzó úti cél, ott van Eger, Debrecen, Szeged, Pécs - egyik város szebb, mint a másik.

És nem csak városok vannak. Hegyek, völgyek, folyók, tavak.

Mecsek, Őrség, Cserehát.

Sajnos a Vidámpark bezárt, de az állatkert nyitva van. Biztosan születik kisoroszlán, antilop, víziló, majom. A Városligetben is lehet sétálni, ezt se hagyja ki, vessen még egy utolsó pillantást a kivágandó fákra.

Ha zuhog az eső, az sem baj, ősszel mindig sok jó filmet játszanak. Meg persze sok rosszat is, de ezen a napon még egy rossz film is jó döntés lehet.

Akinek úgy tartja a kedve, maradjon otthon. Ismerjük meg a lakásunkat, biztosak lehetünk benne, hogy sok újdonságot találunk benne.

Odahaza is számos érdekes és hasznos dolgot csinálhatunk. Olvassunk, nézzünk tévét, legyünk a családdal! Beszélgessünk velük a régi szép időkről. És arról is, ami most van. Meg arról, ami még lesz. Egyik jobb téma, mint a másik.

Ha kedvünk szottyan, vásárolni is elmehetünk. Biztosan lesz egy csomó akció, ha sok mindent veszünk, egy halom pénzt megspórolhatunk.

Egy napra kiruccanhatunk Bécsbe, vagy Pozsonyba. Prágára két nap kell, sok ott a jó kocsma, ne sajnáljuk rá az időt.

Ha a fenti kínálatból egyik sem megfelelő, még mindig kiugorhatunk Németországba, hogy interjút adjunk a Bild napilapnak. 

Most & Itt
2016.07.06 07:44

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.