Most & Itt

Hajdúné és Rogánné, a barinők

 Kevés a nő közéletben, a kormányban például egyáltalán nincsenek nők. Ezt halljuk, látástól mikulásig, ezt zúdítják ránk információként és gyanánt. Éjjel, nappal, minden hullámhosszon.

Persze, hogy nincsenek. Mitől is lennének, hülyék volnának lenni, amikor elszipkázza őket az üzleti élet. Ott ugyanis nagyon jelen vannak. Ha eldobsz egy követ, szinte biztos, hogy egy üzleti életben jeleskedő nőt találsz.

Tanulság: ne dobálózzunk kövekkel!

Legújabban Hajdú Péter felesége szövetkezett barinőjével, Rogán Antal feleségével. Utóbbi már korábban is megmutatta oroszlánkörmeit, szerepelt a TV2 szappanoperájában, maga Tóni intézte el neki. Ez még valamikor az előtt volt, vagy nem sokkal azután, de az is lehet, valamikor máskor, hogy a MrésMrs című műsorban elmondták: Rogán Cili nem tud kakilni, amikor a Tóni közelében van.

Mondjuk, más se tudna.

Sarka Kata sem most jött le a falvédőről, neki is van szakmai előélete, ráadásul olyan, ami elengedhetetlen a barinőjével közös mostani vállalkozásához. Ő is kipróbált már sok mindent, amíg idáig eljutott, és üzletasszonyságra vetemedett volna. Például fotózták is egy időben, ám egyik alkalommal a fényképészek annyira elszemtelenedtek, hogy megpróbáltak túlmenni egy határon. Akkor jött a Peti odament, és megvédte a Katát.

Maradjunk annyiban, hogy ez a mostani kihívás még a korábbiaknál is komolyabb: Cili egy szépségverseny zsűrijében dönthet majd arról, hogy ki a legszebb a vidéken. Nem kisebb brand, mint a Nakama & Partners nevű cég képviseletében ültetik be Rogánnét a Magyarország Szépe zsűrijébe. Ennek a vállalkozásnak a szakmai hitvallását fogja oda bevinni, képviselni és sugározni. Mindnyájunk okulására és épülésére.

Ez a munka amúgy sokkal bonyolultabb, mint hinnénk. Mert az csupán egy évezredek óta létező téves legenda, miszerint bárki el tudja dönteni, hogy szép-e egy nő, vagy sem. Főleg a férfiak hajlamosak beleesni ebbe a hibába: azt hiszik, hogy elég meglátniuk egy nőt, és máris tudják, hogy tetszik-e nekik.

Rogánné szerencsére nem férfi, ily módon őt más fogja meg egy nőben, mint egy hímnemű kollégát. Nem mennénk bele részletekbe, legyen elég annyi, hogy ő valóban a kisugárzást fogja nézni és előtérbe helyezni.

Mert egy szépségversenyen nem mindegy, hogy egy adott lánynak mekkora a kisugárzása. Azért kell a kisugárzás, mert Rogánné, miután kiválasztotta a sok szép közül a legszebbeket, az elkövetkező egy évben együtt fog dolgozni ezekkel a lányokkal. Hogy ez pontosan mit jelent, azt egyelőre nem tették közkinccsé, de amikor eljön az ideje, nyilván erre is fény derül.

A harmadik barinő, Vajnáné egyelőre nem szerepel a történetben. Csak remélni merjük, hogy ő sem marad ki a jóból, és hamarosan szintén színre lép.

Most & Itt
2016.06.15 17:00

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.