Most & Itt

Átmosattam az agyamat a köztévével

Vettem egy mély levegőt, és egy napig csak a köztévét néztem. Adok a nívóra, ha valami évi nyolcvan milliárdba kerül, az csakis nagyon jó lehet.

Jó is volt.

És most már nekem is jó, mert mostantól másképp látom a világot.

Elmondanám, hogyan.

 

Magyarországon minden nagyon jó. A múlt héten megint nőtt a termelés, az ország megbecsülése pedig korábban soha nem látott magasságokba emelkedett. Csökkent az államadósság.

Sajnos, az Unió rossz. Csúnya, gonosz emberek vannak ott. Olyanok, akik nem szeretnek minket. Azt akarják, hogy Magyarország ne magyar legyen, hanem olyan összevissza ország, mint a többi. Ha rajtuk állna, telitelepítenék a mi hazánkat migráncsokkal.

Nem igazak a vádak, hogy kirekesztők lennénk. Mi befogadó nép vagyunk, csak azt szeretnénk, hogy ide ne jöjjön senki. Épp elegen vagyunk, néha többen is, mint kellene.

Tuggyátokkikre gondolunk.

Több pénzt kaptak a pedagógusok, az egészségügyiek, a katonák, a rendőrök, a fiatalok, az öregek. A középkorúak. A kismamák, a nagymamák.

Mindenki minket irigyel. Másolnának bennünket, ellesnék, hogyan csináljuk. De nem tudják ellesni, mert ez a mi titkunk.

A bukott baloldal idegen érdekeket szolgál. De átlátunk rajtuk, tuggyukhonnan fúj a szél.

Átadtunk egy új bölcsődét, ami sokkal szebb és jobb, mint az előző. Felavattunk egy bicikli-utat, ami egyenesebb és hosszabb, mint a régi volt.

A földeket kizárólag helyben lakó fiatal gazdák kapták. Még egy óvónő is vehetett 500 millióért. Ne mondja senki, hogy rosszul keresnek az óvónők.

Holnap ugyan esni fog, meg hasogat majd a fejünk a front miatt, de az elmúlt nyolc évben többet esett, és jobban fájt a fejünk.

Orbán Apánk megint megvédett minket. Nem enged a nyomásnak. Hogy Brüsszel mondja meg, nekünk mi a jó. Mi tudjuk, hogy nekünk mi a jó: nekünk az a jó, amit Orbán Apánk nekünk mond.

A szocialisták elárulták a magyar embereket. A DK elárulta a hazát. A LMP szélkakas, a Jobbik korrupt.

Egyedül a Fidesz. Meg a vele szövetséges, örök és megbonthatatlan KDNP.

Ha a kormánypártok nem lennének, ki tudja, mi lenne.

Nem lenne semmi. Nem születne egyetlen gyerek sem, és már rég elment volna mindenki külföldre.

A pedagógusok azért balhéznak, mert több pénzt akarnak. Ezeknek az isten pénze sem elég. Tetszettek volna jobban tanítani. Az ápolónők túlórapénzét is emeltük. Csak még nem kapták meg, de majd megfogják.

Ma megint mindenkit legyőztünk. Nem engedtünk a kvótáknak, bármit is jelentsenek. Ide egyetlen idegen nem teszi be a lábát.

Nem hagytuk, hogy elvegyék a magyarok munkáját.

Nemzetközi tekintélyünk minden nappal növekszik.

Sajnáljuk a Nyugatot, hogy hanyatlik. Amerikáról nem is szólva. Szóljanak, ha bármiben segíthetünk. A szakadék szélén tántorognak, odalenn a mélyben pedig, nincs más, csak a nihil. Az ifjúság odakint Coca Cola mámorban fetreng, annyira kiábrándultak mindenből.

Amerikában verik a négereket.

Nálunk a jövő héten új összeszerelő üzemet avatnak az ország több településén. Újból felavatják a Várkert Bazárt. Áramlik a tőke az országba, egymást ölik a multik, hogyan lehetne még többet befektetni.

Nőttek a keresetek, csökkentek az árak, több maradt az emberek zsebében. Annyi minden maradt az emberek zsebében, hogy már nem fér bele semmi.

Az ellenzék Gyurcsány kottájából játszik. Ő meg a Soroséból.

A Saul fia Oscar-esélyes. Már megint a zsidók jártak jól. Bezzeg a Don-kanyarról nem készül Oscar-esélyes film. Meg a pozsonyi csatáról sem.

Annyira jó nekünk, hogy jobb már nem is lesz.

Ajánlom mindenkinek, hogy időnként mosassa át az agyát, mindjárt jobban fogja érezni magát. Vacak 80 milliárdot megér egy kis boldogság.

 

 

 

 

Most & Itt
2016.02.22 17:13

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.