belépés belépés | segítség segítség | alkalmazások alkalmazások | RSS RSS | előfizetés előfizetés | akciók akciók Nol.hu | NolBlog | NolTV | Hírmátrix | NolRandi

Népszabadság.hu | NolBlog | NolTV 2012. május
26. szombat

Segítsünk!

Olvasói levelek

Vasárnap a piacra mentem. A parkolóban ott állt egy férfi és egy hölgy, körülvéve dugig tömött szatyrokkal. Amikor kiszálltam a kocsiból, az úr megkérdezte: nem mondta-e a rádió, járható az út Felsőzsolca felé? Szó szót követett, és elmondták 15 perc alatt házukat százhetven centis ár öntötte el, az éjszakát egy miskolci általános iskola tornatermében töltötték, és most már szeretnének hazamenni, mert ha nem is tudnak jó darabig lakni a házban, de féltik életük munkáját.

Népszabadság| 2010. június 8. |1 komment

nyomtat email plusz mínusz Küldés Facebook-ra Küldés Twitter-re Felvétel Google Bookmarks-ra

Cikk értékelésBe kell jelentkezni az értékeléshez!

KommentekBe kell jelentkezni a hozzászóláshoz!

kations | 2010. június 8. | 01:00:18

Vannak szép példái a segítőkészségnek. Pl. Az MTA kezdeményezése. Csatlakozzon hasonló felhívásokhoz mindenki aki tud. Én már megtettem.

HIRDETÉS

Jólesett megosztaniuk bánatukat egy idegennel. Mindhármunk szeme könnyes lett. Amikor végeztem a vásárlással, még mindig ott voltak. Felajánlottam, hogy elviszem őket kocsival, ameddig lehet. Megköszönték, de mondták, ha járható az út, taxit hívnak. Bár előző napon már hívtam a támogatást szolgáló telefonszámot (1749), de megfogadtam, hogy amíg az árhullám tart, minden nap hívom. Ennyire futja. Tegyétek Ti is, honfitársaim!

Tősér István Miskolc

Címkék: Fórum

HIRDETÉS

HIRDETÉS
.
HIRDETÉS
. .
HIRDETÉS
. .
Galériák

Ez a címe

KÖVETKEZŐ » « ELŐZŐ