Víkend: programok január 3-4-re

Néhány program azoknak, akik a hétvégére már kipihenték a szilveszteri mulatságot.

J. R. R. Tolkienre, A Gyűrűk Ura szerzőjére emlékeznek egy színpadi esttel szombaton este fél héttől az óbudai Alternatív Közgazdasági Gimnázium színháztermében. A Magyar Tolkien Társaság rendezvényének a műsora az Illúvatar gyermekei – Fény és árnyék című kortárs kontakttáncjelenettel kezdődik, majd hobbit kocsmadalok hangzanak el két részletben. Közöttük a Hobbit megyeőrök jó útra térnek címmel ír sztepptáncjelenetben gyönyörködhet a néző. Ezen kívül előadás hallható a mágusokról, lesz bábelőadás, és elhangzik az Into the West, A király visszatér filmváltozatának főcímzenéje, valamint Utolsó tünde dala is.

Cirkusz másképp. Akik szilveszter elmúltával is szórakozni szeretnének, azokat vasárnap, hétfőn és kedden este nyolctól a Trafó várja: a svájci Zimmermann-de Perrot duó Gaff Aff / új cirkusz című műsora a dolgos mindennapokat idézi meg vicces formában. A hétfői előadás után közönségtalálkozó lesz a művészekkel, Martin Zimmermann svájci artistával és a lemezeket pörgető DJ-vel, Dimitri de Perrot-val.

Újévi Tangó Workshopot tart Budai László és Glotz Mária a Fonó Budai Zeneházban (XI. Bp. Sztregova u. 3.) szombaton és vasárnap délelőtt tíztől, kezdőket és haladókat egyaránt várnak az órákra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.