Vad és progresszív Hairt ígérnek a Belvárosi Színházban

Mohácsi János rendezésében mutatják be a világhírű amerikai musicalt, a Hairt június 24-én a Belvárosi Színházban, az eredeti Broadway-előadás alapján.
„Az előadás jellegében hasonló lesz az eredeti, 1968-as Broadway-bemutatóhoz, ugyanakkor egyedi, bátor és izgalmas hangvételű. Jelentősen különbözni fog a Milos Forman-féle filmváltozattól” – mondta Nagy Dániel Viktor, a darab egyik szereplője az M1 hétfő reggeli műsorában.

Mint kifejtette, az Orlai Produkciós Iroda zenés előadásának szereplői a rendezővel, Mohácsi Jánossal együtt alakítják a szövegkönyvet, amelyben a mai fiatalok gondolatai és érzései is megtalálhatók. A darabot öt hete próbálják kettős szereposztásban.

„A próbákon is hozzáadunk a vázhoz, élővé tesszük, mai áthallásokat is beleteszünk. Vad és progresszív előadást tervezünk, amelyben végig kapcsolatban leszünk a nézőkkel, sokat fogunk beszélni hozzájuk. A táncok is különbözni fognak a filmben látottaktól, több lesz a mozgás, mint a beállított koreográfia” – fogalmazott Nagy Dániel Viktor.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.