Újra Budapesten az ABBA - The Show

2013. március 7-én ismét Budapestre érkezik az ABBA – The Show, melyben a svéd Waterloo zenekar az ABBA eredeti zenészeivel, Ulf Anderssonnal és Mats Ronanderrel kiegészülve adja elő látványos showműsor keretében a svéd popcsapat legnagyobb slágereit.

A kétórás koncert Bjorn, Benny, Agnetha and Frida hatvanas évekbeli első találkozásától kezdve nyomon követi az ABBA történetét, megszólaltatva olyan klasszikus dalokat, mint a Waterloo, az SOS, a Mamma Mia, a Dancing Queen, a Money Money Money, a Knowing Me Knowing You és még sorolhatnánk.

A Camilla Dahlin által alapított Waterloo a legjobb svéd ABBA-feldolgozás-zenekar, Camilla és Katja Nord külsőre, arcra szinte megkülönböztethetetlen az ABBA eredeti tagjaitól, hangjuk pedig majdhogynem jobb, mint az eredeti. A Waterloo célja, hogy minél jobban hasonlítson az eredeti zenekarra, hogy a közönség úgy érezze: nem is oszlott fel az ABBA.

A koncerten a Waterloo és az ABBA eredeti zenészei mellett a National Symphony Orchestra of London játszik, Matthew Freeman vezénylésével. Az eredeti fellépőruhák pontos másait felvonultató látványos színpadi műsort eddig 33 országban több mint kétmillióan látták. Az ABBA – The Show több mint háromszor annyi koncertet adott ez idáig, mint az eredeti ABBA (130, illetve 416, 2010. június 1-ig bezárólag.) Magyarországon is rendkívül népszerű a műsor, melyre két éve annyi jegyet eladtak, hogy ráadás koncertet is tartottak, tavaly pedig kétszer is telt ház előtt játszottak Budapesten és Debrecenben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.