Több generációra is gondolnak

Az a legjobb a VOLT-ban, hogy a fesztivál veteránoknak is kínál igazi koncertélményt, és hogy itt még békésen elférnek a nagyszínpadon a hazai és külföldi sztárok. És nem kell mindezért hosszú-hosszú kilométereket gyalogolni, miközben a kitartás minden korty megivott sörrel csak csökken.

Sziget – miniben: csak éppen a magyar ízléshez szabva, ahogy ezt Gerendai Károly már több interjúban is elmondta. Figyelembe véve a hazai letöltéseket, rádiós toplistákat, lemezeladásokat. A kedd főként a születésnapok jegyében telik majd a nagyszínpadon. Az Animal Cannibals nyitja a sort annak apropóján, hogy húszéves a ’95-ben még kazettán piacra dobott, mára már klasszikussá érett Takarítónő. Hat órától Ganxsta Zolee és a Kartel melegít, ők is húszévesek lettek szép lassan, akárcsak a 11 órától fellépő Heaven Street Seven. Közben ünnepel még az öt gyertyát elfújó Intim Torna Illegál és a 15 éves 30Y. A születésnapi maratont a tízéves Irie Maffia zárja jóval éjfél után. A levezetésben pedig DJ Palotai érdekelt.

Szerdán a Guns N’ Roses gitárosa, a pulikutyák védőszentje, Slash bűvöli el a régi és új vágású rockereket, előtte a Kiscsillag–Tankcsapda–Quimby szentháromsága hirdeti a maga igéit. Talán a pénteki nap lesz a legszínesebb, hiszen fél nyolctól a Motörhead tart laza átmozgatást a negyven pluszosok (és nemcsak) körében, majd az elektroswing felkent pápája, Parov Stelar veszi át a táncparkett feletti irányítást, hogy végül David Guettára csápoljon majd mindenki.

De szombatra is marad legenda: Fatboy Slim a zűrös kilencvenes éveket és a big beat műfaját idézi majd fel mindenki nagy örömére. Előtte Ákos és a fiatal angol énekes, John Newman lép fel, hogy a lányok fülébe dúdolja a megunhatatlan Love Me Againt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.