Stressz miatt hagyta ott a One Direction turnéját az egyik bandatag

Zayn Malik a túl nagy stresszre hivatkozva kiszállt a One Direction fiúbanda ázsiai turnéjából és hazautazott Nagy-Britanniába - értesült a BBC News.
Az együttes által kiadott közlemény szerint Zaynt megviselte a stressz, ezért haza kellett térnie, hogy rendbe jöjjön. "A banda javulást kíván neki, és folytatja koncertjeit Manilában és Jakartában" – fogalmaztak.

A One Direction brit-ír fiúbanda ázsiai körútja a hétvégén a Fülöp-szigeteken folytatódik. Egy bejelentés nyomán azonban a helyi hatóságok arra kötelezték az együttes két tagját, Zayn Malikot és Louis Tomlinsont, hogy fejenként közel másfél millió forintnak megfelelő összeget helyezzenek letétbe annak garanciájaként, hogy nem fognak drogozni - csak ennek befizetése után kaptak engedélyt a fellépésre. Amennyiben mégis megszegnék a drogtilalmat, elvesztik a letétet.

Malikról és Tomlinsonról tavaly Peruban készült egy felvétel, amelyen marihuánát szívtak. Kisebb mennyiségű marihuána fogyasztása ott nem számít törvénysértésnek. Az interneten körözött videó alapján azonban egy Fülöp-szigeteki drogellenes csoport figyelmeztette a helyi hatóságokat.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.